0
سنگبری معنوی
تولید کننده وصادر کننده برتر سنگ گرانیت مروارید مشهد
نکات مهم در خصوص نصب سنگ گرانیت ایستاده

برای نصب سرامیک به صورت ایستاده چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟

سنگ های گرانیت به دلیل سنگین تر بودن و مقاومت بالا در برابر نفوظ آب، دارای روند نصب سخت تری هستند و همین موضوع باعث می شود در زمان نصب با دقت و ظرافت بیشتری عمل کنیم. چرا که ممکن است که سنگ ها بعد از نصب دچار افتادگی یا به اصطلاح ول شدگی شوند.
به طور کلی دو راه موثر و اساسی برای نصب سنگ گرانیت وجود دارد که با استفاده از آنها بدون هیچ نگرانی سنگ گرانیت خود را نصب می کنید. این دو را عبارتند از:

  • پیچ کردن سنگ
  • استفاده از اسکوپ

دلیل استفاده از این راه ها این است که درگیری سنگ و ملات بسیار کم است و این روش ها استحکام مورد نظر ما را در اختیارمان قرار می دهند.
در ادامه این دو روش را توضیح می دهیم و نکات مربوط به آنها را به اطلاع شما می رسانیم.

 

نکات مربوط به پیچ کردن سنگ گرانیت ایستاده

پیچ کردن سنگ روش مطمئنی برای نصب سرامیک ایستاده است، ولی برای انجام این کار شما باید نکات مهمی را در نظر بگیرید تا مشکل خاصی برای شما بوجود نیاید.

  • پیچ استفاده شده برای نصب گرانیت باید از جنس گالوانیزه و دنده درشت باشد. چرا که این پیچ ها در اثر باران و برف و رطوبت دچار زنگ زدگی نمی شوند و به این صورت زیبایی سنگ شما را تحت تاثیر قرار نمی دهند.
  • از آنجا که سنگ گرانیت بسیار سخت است، در زمان سوراخکاری شما باید از دریل های چکشی استفاده کنید، پس شما باید در زمان سوراخ کاری مراقب باشید که سنگ از ملات جدا نشود و ضربات دریل باعث آسیب دیدن سایر قسمت های سنگ نشود!
  • یکی از معایب استفاده از این روش برای نصب سنگ گرانیت ایستاده این است که محل سوراخکاری و پیچ روی سنگ شما پیداست و باعث از بین روش زیبایی آن خواهد شد. عده ای برای پوشاندن این محل ها از بتونه استفاده می کنند که این کار باعث می شود شما برای بازکردن پیچ دچار مشکل شوید. همچنین هر چقدر هم شما ماهر باشید نمی توانید بین سطح بتونه و سنگ گرانیت هماهنگی بوجود بیاورید.

 نصب گرانیت ایستاده با پیچ کردن

استفاده از اسکوپ برای نصب سنگ گرانیت

استفاده از این روش یکی از بهترین و مطمئن ترین راه هایی است که برای نصب سنگ گرانیت در پیش دارید. در این روش شما پشت سنگ را در 4 قسمت بوسیله دستگاه فرز شیار زنی می کنید و بعد یک سیم آرموتور بندی از شیار های مقابل هم رد می کنید، سپس یک قطعه سنگ مرمر یا تراورتن را به وسط سنگ میچسبانند و بعد از مرحله دوغاب دهی را شروع می کنند. استفاده از این روش باعث می شود دوغاب با سیم های اسکوپ درگیر شود و هیچ گاه لق نشود.

استفاده از اسکوپ نصب گرانیت ایستاده

البته باید به یاد داشته باشید که معمولا قبل از دوغاب دهی، چهار گوشه سنگ گرانیت را با گچ محکم می کنند تا مدت زمانی که دوغاب در حال خشک شدن است هیچ اتفاقی رخ ندهد. بهتر است برای دوغاب دهی از یک دوغاب اصولی و پر سیمان استفاده کنید و سعی نکنید تا با استفاده از خرده آجر و... پشت سنگ را پر کنید، همچنین استفاده از سیمان خشکه یک روش غیر اصولی است و بهتر است که انجام ندهید.

شیار بندی اسکوپ روی گرانیت

زمانی که قصد بند کشی را دارید باید به یاد داشته باشید که بهترین زمان برای انجام این کار وقتی است که دوغاب پشت سنگ کاملا خود را گرفته و سفت شده است، ولی هنوز خشک نشده است. بندکشی مناسب برای نصب سنگ گرانیت ایستاده باعث می شود که نتیجه تمام تلاش ها و هزینه های شما زیبا تر به نظر بیاید و سطح سنگ مورد استفاده شما یکپارچه به نظر برسد.